Elämää sykkivä uutuusristeily: Rocking Sea Terassilaiva Kingillä

Elämää sykkivä uutuusristeily: Rocking Sea Terassilaiva Kingillä

Jul 12, 2024Staytuned

Kesän kuumin uutuus on täällä!

Royal Line tuo sinulle Rocking Sea -risteilyn Terassilaiva Kingin kyydissä, mutta vain kahtena päivänä heinäkuussa. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia loistavasta live-musiikista ja viettää ikimuistoinen ilta merellä.

Live-musiikkia ja DJ-tunnelmaa

Lavalle astuu karismaattinen Anthony Dawound, joka tunnetaan The Whistleblower-yhtyeen solistina. Hänen energinen esiintymisensä takaa, että ilta on täynnä rockin sykettä ja tarttuvaa musiikin iloa. Mukana menossa myös DJ Sampsa Astala, joka nostattaa tunnelmaa ja pitää tanssilattian kuumana.

Merellinen ilta täynnä elämää

Kuvittele itsesi Terassilaiva Kingin suurella aurinkokannella, jossa baarin juomatarjoilu ja kesäinen merituuli luovat täydellisen ilmapiirin. Tämä on tilaisuutesi irtautua arjesta ja sukeltaa keskelle musiikin rytmejä upeissa merellisissä maisemissa.

Varaa paikkasi nyt

Rocking Sea -risteily järjestetään vain kahtena keskiviikkona Helsingin Kauppatorilta.

  • Aikataulu: Ke 24.7.2024 & 31.7.2024 klo 19:30-23:30
  • Lähtöpaikka: Helsingin Kauppatori (Kolera-allas)
  • Ikäraja: K-18

Huomioithan, että huonomman kelin sattuessa myös aluksen sisätiloissa on tilaa.

Älä missaa kesän ainutlaatuisinta rokkiristeilyä!

Tämä on kesän ehdoton kohokohta, jota et halua jättää väliin. Varaa paikkasi ennakkoon verkkokaupastamme ja tule mukaan nauttimaan loistavasta seurasta, upeasta musiikista ja ainutlaatuisesta merellisestä tunnelmasta. Rocking Sea -risteily on juuri se elämys, joka tekee kesästäsi unohtumattoman!

Liput ja lisätiedot täältä

More articles