Dj mukaan laivaan!

Tarjoamme lisäpalveluna mahdollisuuden saada ammattitaitoisen DJ:n mukaan risteilyllesi, jotta voitte nauttia musiikista ja tunnelmasta täysin siemauksin merimatkanne aikana. Olipa kyseessä rentouttava iltapäivä auringonpaisteessa tai vilkas ilta kollegoiden kesken, DJ luo juuri oikeanlaisen musiikillisen taustan, joka sopii täydellisesti tilaisuuteenne.

Valitsemalla meidät yksityisristeilynne järjestäjäksi saatte mahdollisuuden lisätä DJ-palvelun mukaan varaukseenne, mikä tekee matkastanne entistäkin ikimuistoisemman ja ainutlaatuisemman kokemuksen. Tule mukaan ja anna meidän luoda kanssasi täydellinen risteilyelämys, jossa musiikki soi juuri niin kuin haluatte!

Alkaen 450€.

Karaokelaitteet varaamalla M/s King

Haluatko tehdä yksityisristeilynne vieläkin hauskemmaksi ja ainutlaatuisemmaksi? Tarjoamme lisäpalveluna mahdollisuuden saada karaokejärjestelmän mukaan risteilyllenne M/s King alukselle! Tämä tarkoittaa, että voitte laulaa ja viihdyttää itseänne ja muita matkustajia karaokejuhlien merkeissä koko matkan ajan.

Karaokelaitteiden mukaan ottaminen risteilylle antaa sinulle ja seurueellesi mahdollisuuden nauttia musiikista omalla tavallanne. Olipa kyseessä sitten klassikot, tämän hetken hittibiisit tai omat suosikkikappaleet, karaokejärjestelmä antaa teille mahdollisuuden astua esiintymislavan valokeilaan ja viettää hauskaa aikaa yhdessä.

Vain saatavilla M/s King aluksella.

Virallinen opas

Haluamme tehdä yksityisristeilyistäsi entistäkin informatiivisempia ja mielenkiintoisempia tarjoamalla lisäpalveluna virallisen ja ammattitaitoisen oppaan mukaan matkalle. Opas voi kertoa teille esimerkiksi Helsingin mielenkiintoisesta historiasta, alueen kulttuurista ja merkittävistä nähtävyyksistä, tai syventyä kertomaan tarkemmin valitsemastanne saarikohteesta ja sen historiasta, luonnosta ja kulttuurista.

Ammattitaitoinen opas luo risteilyllenne lisäulottuvuuden, tarjoten arvokasta tietoa ja kiehtovia tarinoita kohteista, joihin vierailette. Hän voi vastata kysymyksiinne, tarjota taustatietoa ja auttaa ymmärtämään paremmin paikkoja, joissa vierailette. Olipa matkasi sitten opettavainen kierros historiallisten kohteiden parissa tai syväsukellus saariston kulttuuriperintöön, oppaan läsnäolo takaa rikkaan ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Joku muu lisäpalvelu mielessä?

Ole yhteydessä myyntipalveluumme ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous!