Rapukausi lähestyy!

Rapukausi lähestyy!

Jul 12, 2024Staytuned

Kokeile loppukesän uutuusmenua m/s Natalian rapuristeilyllä

Loppukesän herkutteluhetki on täällä, ja se on jotain, mitä et halua jättää väliin! Royal Line tarjoaa nyt aivan uudenlaisen elämyksen: rapuristeilyn m/s Natalian kyydissä. Tämä on täydellinen tilaisuus nauttia herkullisista ruuista ja upeista maisemista yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Unelmien illallinen merellä

Kuvittele itsesi kauniina kesäiltana m/s Natalian kannella, nauttimassa herkullisia rapuja ja ihailemassa Helsingin länsisaariston henkeäsalpaavia maisemia. Rapuristeilyllä saat itse valita haluamasi määrän rapuja, ja lisäksi tarjolla on suussa sulava alkukeitto, maukas pääruoka ja täydellinen jälkiruoka. Tämä on elämys, joka on suunniteltu hemmottelemaan kaikkia aistejasi.

Kieltolain ajan tarinoita

Risteilyn teema vie sinut jännittävälle matkalle kieltolain aikaan. Illallisen aikana kuulet tarinoita kuuluisasta salakuljettajasta Algoth Niskasta ja siitä, miten poliisi ja tullialus Nordvakten yrittivät estää pirtun salakuljetuksen ja myynnin. Näitä kiehtovia tarinoita kuunnellessasi nautit samalla illan herkullisista antimista merellisessä tunnelmassa.

Varaa paikkasi nyt

Rapuristeilyn hinta on alkaen 79€/hlö, ja se sisältää risteilylipun, rapumenun sekä kaulurin. Risteilyt järjestetään 23.7.-14.9.2024 tiistaista lauantaihin klo 19:00-21:30. Risteilyn aikana kuulet kieltolaki-teemaisen audio-opastuksen suomeksi ja englanniksi.

Rapumenu tulee vahvistaa 48 tuntia etukäteen. Liput voit ostaa helposti verkkokaupastamme.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nauttia loppukesän maistuvimmasta risteilystä!

Tutustu risteilyyn ja osta liput täältä

More articles