Suomenlinna

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tutustua Suomenlinnan ainutlaatuiseen saaristoluontoon ja historiallisiin nähtävyyksiin. Suomenlinna, UNESCO:n maailmanperintökohde, tarjoaa upean yhdistelmän kulttuuria, historiaa ja luontoa. Voit valita haluatko tutustua saareen omatoimisesti vai oppaan johdolla. Riippumatta valinnastasi, varmistamme, että saat unohtumattoman elämyksen ja syvällisen käsityksen tästä ikonisesta kohteesta. Lisää saarikohde tilausristeilyysi ja koe Suomenlinnan lumo yhdessä seurueesi kanssa!

Vallisaari

Tervetuloa tutustumaan Vallisaaren ainutlaatuiseen maailmaan! Vallisaari on Helsingin saaristossa sijaitseva luonnonkaunis ja historiallisesti merkittävä saari, joka tarjoaa vierailleen monipuolisia elämyksiä. Saari on tunnettu upeista luontopoluistaan, joita kiertäessä voit ihailla saaren monimuotoista kasvillisuutta ja lintukantoja. Lisäksi Vallisaarella sijaitsee historiallisia rakennuksia, kuten vanha linnoitus, jotka kertovat saaren mielenkiintoisesta menneisyydestä.

Risteilyllämme tarjoamme mahdollisuuden tutustua Vallisaareen joko omatoimisesti tai oppaan johdolla. Oppaan avulla voit saada syvällisempää tietoa saaren historiasta, luonnosta ja kulttuurista. Olipa valintasi mikä tahansa, takaamme unohtumattoman elämyksen Vallisaarella – luonnonkauneuden ja historiallisen tunnelman yhdistelmänä. Tule mukaan ja löydä Vallisaaren lumo seurueesi kanssa!

Iso Vasikkasaari

Tervetuloa tutustumaan upeaan Iso Vasikkasaareen! Iso Vasikkasaari on Helsingin saaristossa sijaitseva luonnonkaunis ja monipuolinen saari, joka tarjoaa vierailleen unohtumattomia elämyksiä. Saari on tunnettu upeista hiekkarannoistaan ja kallioisista rantamaisemistaan, jotka houkuttelevat niin aurinkoa rakastavia rantaelämästä nauttijoita kuin luonnonrauhaa kaipaavia retkeilijöitä.

Lisäksi Iso Vasikkasaari tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ulkoiluun ja luontoharrastuksiin. Saarella on useita luontopolkuja, jotka vievät kävijät läpi kauniiden metsien ja kallioiden. Lisäksi saarella voi nauttia retkeilystä ja piknikistä upeissa maisemissa.

Risteilyllämme tarjoamme mahdollisuuden tutustua Isoon Vasikkasaareen omatoimisesti tai oppaan johdolla. Oppaan avulla voit saada lisätietoa saaren historiasta, luonnosta ja nähtävyyksistä. Olipa valintasi mikä tahansa, takaamme ikimuistoisen elämyksen Iso Vasikkasaarella – luonnonkauneuden ja rauhallisen saaristotunnelman yhdistelmänä. Tule mukaan ja koe Iso Vasikkasaaren lumo!

Pentala

Tervetuloa tutustumaan viehättävään Penttalan saareen! Penttala sijaitsee Espoon edustalla ja tarjoaa vierailleen unohtumattoman sekoituksen luontoa, historiaa ja kulttuuria. Saari on tunnettu idyllisistä rannoistaan ja vehreistä metsistään, jotka kutsuvat kävijöitä tutkimaan saaren monipuolista luontoa.

Penttalan saari on myös historiallisesti merkittävä paikka, ja siellä sijaitsee useita perinteisiä rakennuksia, jotka kertovat saaren menneisyydestä. Voit tutustua saaren historiaan oppaan johdolla ja oppia lisää paikan merkityksestä alueen kehityksessä.

Risteilyllämme tarjoamme mahdollisuuden tutustua Penttalan saareen omatoimisesti tai oppaan seurassa. Riippumatta valinnastasi, takaamme unohtumattoman elämyksen, joka yhdistää saaren kauneuden, historian ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla. Tule mukaan ja koe Penttalan saaren lumo!

Kuivasaari

Kuivasaari on historiallinen saari Helsingin saaristossa, joka on tunnettu merkittävästä linnoitushistoriastaan ja upeista maisemistaan. Saari sijaitsee Suomenlahdella ja oli osa Suomenlinnan linnoitusta, joka rakennettiin suojelemaan Helsinkiä vihollisten hyökkäyksiltä.

Kuivasaari on erityisen tunnettu vaikuttavasta tykkiasemastaan, joka koostuu useista eri aikakausien tykeistä. Saarella voi nähdä erilaisia historiallisia tykkejä, jotka ovat olleet osa linnoituksen puolustusta eri aikakausina aina 1800-luvulta nykypäivään asti. Nämä tykit ovat todisteita saaren sotilaallisesta merkityksestä ja tarjoavat vierailijoille mielenkiintoisen katsauksen linnoituksen historiaan ja aseistukseen.

Kuivasaari tarjoaa myös upeita mahdollisuuksia luonnon ja meren äärellä rentoutumiseen ja retkeilyyn. Saarella voi nauttia kauniista merimaisemista, patikoida luontopoluilla ja tutustua historiallisiin nähtävyyksiin. Kokonaisuutena Kuivasaari tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja luontoa, mikä tekee siitä kiinnostavan kohteen niin paikallisille kuin matkailijoillekin.

Jokin muu kohde?

Ole yhteydessä myyntipalveluumme ja selvitämme mahdollisuuksia ja laituripaikkoja.

Pyydä tarjous!