Terassilaiva King - Railakasta terassitunnelmaa Kaivopuistossa

Terassilaiva King - Railakasta terassitunnelmaa Kaivopuistossa

Jul 12, 2024Staytuned

Kesän kuumimmat bileet löytyvät Terassilaiva Kingiltä, jossa terassikausi on nyt kuumimmillaan! Tämä merellinen keidas on täydellinen paikka nauttia kesäisistä drinkeistä ja viihtyisästä tunnelmasta auringonlaskuun asti. Terassilaiva Kingistä on tullut perinteinen osa Helsingin kesää, ja se tarjoaa unohtumattomia hetkiä Kaivopuiston upeissa maisemissa.

Kesäisiä juomia ja karaokehuveja

Aurinkokannella sijaitseva baari tarjoaa virkistäviä juomia ja kesäisiä cocktaileja, jotka kruunaavat päivän merellä. Sisätiloissa on mahdollista laulaa karaokea ja antaa äänen kaikua meren yllä. Terassilaiva King yhdistää rentoutumisen ja viihteen täydellisesti, tarjoten ainutlaatuisen tavan viettää iltaa kaupungin kauneutta ihaillen.

Risteilyt myös Kauppatorille

Illan viimeiset risteilyt päättyvät Helsingin Kauppatorille, joten kyyti takaisin keskustaan on taattu. Tämä tekee Terassilaiva Kingistä erinomaisen valinnan niin ystävien, perheen kuin työporukankin illanviettoon.

Aikataulu ja lähtöajat

Perjantaisin ja lauantaisin 28.6.-17.8.2024
  • Kaivopuiston Kompassitorilta klo 16:00, 17:00, 18:00, 19:00, 20:00 & 21:00
  • Kauppatorilta klo 22:30 & 23:30
  • Yhden miniristeilyn kesto noin 30-45 min

Päivälippu on voimassa koko valitun päivän, joten voit hypätä kyytiin useampaan kertaan päivän aikana ja nauttia merellisestä tunnelmasta niin paljon kuin haluat.

Varaa illanviettosi!

Älä jää paitsi kesän railakkaimmista terassihetkistä merellä! Osta liput ennakkoon ja varmista paikkasi Terassilaiva Kingin risteilylle. Tervetuloa nauttimaan Helsingin parhaasta kesäfiiliksestä merellisessä ympäristössä!

Liput ja lisätiedot täältä

More articles