Saaristokohteet

Vierailut saaristossa ryhmille

Ryhmät ja yritykset

Yksityiset tilausristeilyt - Elämysten täyteinen matka

Haluamme tehdä tilaisuudestanne ikimuistoisen. Siksi tarjoamme yksityisiä tilausristeilyjä, joissa voitte nauttia täysin omasta tilasta ja räätälöidystä ohjelmasta. Voitte valita reitin, aikataulun, aktiviteetit ja paljon muuta. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina toteuttamaan toiveenne, oli kyseessä sitten työpaikan virkistyspäivä, juhlava yritystilaisuus tai perhejuhla.

Suositut oman seurueen kesken järjestetyt ikimuistoiset yritysjuhlat sekä syntymä- ja muut merkkipäivien ja perhejuhlien risteilyt Royal Linen tasokkailla ravintolalaivoilla upeassa saaristossa järjestetään 75 vuoden risteilykokemuksella. Hinnat alkaen 65€/hlö sis. risteilyn ja saaristolaispöydän.

Aluksilla on mahdollista toteuttaa myös kuljetukset merellisiin juhlatiloihin.

Ryhmät ja yritykset

Ravintolapalvelut

Laivan omat, ammattitaitoiset laivakokit valmistamat paikan päällä herkullisen ruoan, jossa korkea laatu, tuoreus ja paikallisuus ovat avainasemassa, allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon ottaen. Lisäksi juomalista koostuu kattavasti kansainvälisistä laatuviineistä sekä trendikkäistä virvokkeista. Laivoilla on täydet anniskeluoikeudet.

Lataa menu tästä.

Ryhmät ja yritykset

Saaristokohteet

Valitkaa saaristoristeilynne kohteeksi jokin Helsingin upeista saarista, kuten Suomenlinna, Kuivasaari, Vallisaari tai saunomaan Lonnaan. Jos taas Espoo on mieluisampi vaihtoehto, tarjolla on kohteita kuten Pentala ja Iso-Vasikkasaari. Jokainen saari kätkee sisäänsä oman ainutlaatuisen tarinansa ja luonnonkauneutensa, ja vierailu niissä luo matkaan ikimuistoisen lisän.

Elämyksiä saarella - Omatoimisesti tai opastuksen kanssa

Valinnanvaraa saaristoristeilyllämme on runsaasti. Voitte viettää aikaa saarella omatoimisesti tutkien sen monipuolisia nähtävyyksiä ja luonnonihmeitä. Vaihtoehtoisesti voitte halutessanne valita opastetun kierroksen, joka johdattaa teidät syvemmälle saaren historiaan ja kulttuuriin. Olipa valintanne mikä tahansa, saarilla vietetty aika jää mieleenne ikuisiksi ajoiksi.

Ota yhteyttä

Lomakkeen lisäksi voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse +358 207 118 333
tai sähköpostitse osoitteeseen info@royalline.fi

Royal Line Oy

1945-luvulta tähän päivään

Kaikki alkoi pienestä puisesta Annikista

Vuonna 1945 Jaakko Rautakorpi aloitti saaristoliikenteen hankkimalla puisen m/s Annikin. Pula-ajasta johtuen alus toimi puukaasulla. Liikenne aloitettiin reitillä Ruoholahdesta Westendin edustalla sijaitsevaan Vehkasaareen. Matkustajat olivat pääasiassa kaupungissa töissä käyviä kesäasukkaita, aamuisin lähdettiin Ruoholahteen ja illalla palattiin saareen. Alus yöpyi saaressa, kuten myös Jaakko perheineen.