Yksityinen rapuristeily alkaen 99€/hlö.

Ainutlaatuiset rapuristeilyt yksityisryhmille

Haluatteko viettää ikimuistoisen päivän upeissa saaristomaisemissa herkutellen herkullisilla rapuruoilla ja nauttien yhdessäolosta? Tervetuloa nauttimaan rapuristeilystämme, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä erilaisille yksityisryhmille. Menuuhun kuuluu herkullisia rapuja, pääruoka ja Olipa kyseessä yrityksen virkistyspäivä, tiimin tiimipäivä, syntymäpäiväjuhla tai perheen yhteinen retki, meillä on tarjota teille räätälöity saaristoristeily, joka täyttää kaikki toiveenne.

Tutustu rapumenuun tästä.

Yksityiset tilausristeilyt - Elämysten täyteinen matka

Haluamme tehdä tilaisuudestanne ikimuistoisen. Siksi tarjoamme yksityisiä tilausristeilyjä, joissa voitte nauttia täysin omasta tilasta ja räätälöidystä ohjelmasta. Voitte valita reitin, aikataulun, aktiviteetit ja paljon muuta. Meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina toteuttamaan toiveenne, oli kyseessä sitten työpaikan virkistyspäivä, juhlava yritystilaisuus tai perhejuhla.

Saaristoristeilyt upeissa kohteissa

Valitkaa saaristoristeilynne kohteeksi jokin Helsingin upeista saarista, kuten Suomenlinna, Kuivasaari, Vallisaari tai saunomaan Lonnaan. Jos taas Espoo on mieluisampi vaihtoehto, tarjolla on kohteita kuten Pentala ja Iso-Vasikkasaari. Jokainen saari kätkee sisäänsä oman ainutlaatuisen tarinansa ja luonnonkauneutensa, ja vierailu niissä luo matkaan ikimuistoisen lisän.

Elämyksiä saarella - Omatoimisesti tai opastuksen kanssa

Valinnanvaraa saaristoristeilyllämme on runsaasti. Voitte viettää aikaa saarella omatoimisesti tutkien sen monipuolisia nähtävyyksiä ja luonnonihmeitä. Vaihtoehtoisesti voitte halutessanne valita opastetun kierroksen, joka johdattaa teidät syvemmälle saaren historiaan ja kulttuuriin. Olipa valintanne mikä tahansa, saarilla vietetty aika jää mieleenne ikuisiksi ajoiksi.

Varaa unohtumaton saaristoristeily

Anna ryhmällesi unohtumaton elämys saaristoristeilyn parissa. Yhdistä upeat maisemat, herkullinen ruoka ja yhteinen ilo omalla yksityisellä tilausristeilyllämme. Ota yhteyttä meihin, ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen risteily juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi.

Tervetuloa saaristoristeilylle - Elämyksiä ja yhteisiä hetkiä odottaa!

yksityinen rapuristeily

unohtumaton elämys alkaen 99€/hlö.

Pyydä meiltä tarjous!