Kaunis merihautaus

Merihautaus

MERITUHKAUS ROYAL LINEN EDUSTUSLAIVALLA ALKAEN 940€.

Tarjoamme arvoisenne merihautauksen Helsingissä ja Espoossa. Merituhkaus on kaunis tapa muistaa vainajaa aina kun läheiset ovat meren äärellä. Merihautaus on myös edullinen vaihtoehto perinteiselle hautaukselle, koska haudan ylläpitokuluja ei ole.

Risteilylle lähdemme sovitusta laituripaikasta sovittuun aikaan Helsingin tai Espoon satamasta. Risteillemme rauhallisesti tuhkausalueelle, jossa arvokas tuhkaus tapahtuu. Myös upotettavaa uurnaa voidaan käyttää.

Sopivia paikkoja löytyy sekä Helsingissä ja Espoossa. Edustavia aluksia merihautaukseen on Royal Linellä useita muutama hengestä alkaen aina usean kymmenen hengen tilaisuuteen. Kokonaiskesto 2- 2½ tuntia.

Merihautauksen jälkeen voidaan pitää aluksella kaunis muistotilaisuus. Erilaisia ja edullisia kahvi- sekä keitto- ja lounasvaihtoehtoja on tarjolla useita alkaen 15€/henkilö. Hinnat sisältävät tarjoilun ja alv. Kokonaiskesto tällöin 3 tuntia.

Kauttamme voitte varata kauniiseen tilaisuuteen sopivaa musiikkiesitystä ja kukkakoristelut.

Ota yhteyttä

Lomakkeen lisäksi voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse +358 207 118 333
tai sähköpostitse osoitteeseen info@royalline.fi

Royal Line Oy

1945-luvulta tähän päivään

Kaikki alkoi pienestä puisesta Annikista

Vuonna 1945 Jaakko Rautakorpi aloitti saaristoliikenteen hankkimalla puisen m/s Annikin. Pula-ajasta johtuen alus toimi puukaasulla. Liikenne aloitettiin reitillä Ruoholahdesta Westendin edustalla sijaitsevaan Vehkasaareen. Matkustajat olivat pääasiassa kaupungissa töissä käyviä kesäasukkaita, aamuisin lähdettiin Ruoholahteen ja illalla palattiin saareen. Alus yöpyi saaressa, kuten myös Jaakko perheineen.