Uudistettu ja mukava risteilyalus

M/s Queen

Äänettömästi kulkeva ja uudistettu m/s Queen on tilava alus pienryhmille. Laiva tarjoaa miellyttävän ja yhtenäisen salongin 20-42 ruokailijalle. Maukas Royal Line saaristolaispöytä jälkiruokineen on asiakkaiden suosiossa. Tarjoamme laadukkaista viinejä ja juomia laivan baarista. Aluksen suurella aurinkokannella viihtyy koko seurue. Heinä-elokuussa alus on käytettävissä pääasiassa Porvoossa. Aluksella on täydet anniskeluoikeudet. Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 68€.

Tasokas ja viihtyisä alus!

M/s Princess

M/s Princess on tyylikäs ja tasokas alus, jossa on korkealuokkainen jalopuinen sisustus, mukavat U-sohvat sekä suuri avattava kattoluukku. Alus tarjoaa erinomaisen tunnelman noin 5-20 hengen seurueille monipuolisia yksityistilaisuuksia varten, kuten lounas- ja illallisristeilyt. Aluksen matalakulkuisuus mahdollistaa kauneimpien saaristoväylien käytön (mm. Degerön kanava). Aluksella on täydet anniskeluoikeudet. Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 89€.

Aitoa laivatunnelmaa!

M/s Natalia

M/s Natalia tarjoaa upeat ja persoonalliset puitteet erilaisiin juhliin ja tapahtumiin monipuolisten tilojen ansiosta kahdessa kerroksessa. Alakerran tilavassa salongissa on jopa 80 pöytäpaikkaa ja yläsalongissa tilat 30 ruokailijalle. Aluksen suuri aurinkokannelta avautuvat erinomaiset näkymät saaristoon yli 100 hengelle, minkä ansiosta alukselle mahtuu jopa 180 henkilöä lyhyempiä kuljetuksia varten. Yläsalongin baari tarjoilee täysin anniskeluoikeuksin. Laivan keittiöstä keittiömestarit valmistavat saariston tuoreet herkut risteilylle. Tutustu menuisiin. Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 65€.

Tyylikäs ja tasokas katamaraani

M/s Royal Cat

Moderni ravintolalaiva m/s Royal Cat soveltuu hyvin vaativiinkiin tilaisuuksiin. Korkealuokkainen sisustus ja avarat tilat tarjoavat viihtyisän tunnelman jopa 65 ruokailijalle. Laivakeittiön saaristoherkut täydentävät ainutlaatuisen risteilyelämyksen. Vakaakulkuisella katamaraanilla taittuu matka mukavasti myös esimerkiksi Porvooseen asti.

Aluksen suuri aurinkokansi tarjoaa ensiluokkaiset näkymät saaristomaisemiin jopa 100 hengelle, minkä vuoksi alus sopii isoille seurueille erinomaisesti lyhyempiä kuljetuksia varten. Aluksella on täydet anniskeluoikeudet.

Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 68€/hlö.

Aitoa laivatunnelmaa!

M/s Natalia

M/s Natalia tarjoaa upeat ja persoonalliset puitteet erilaisiin juhliin ja tapahtumiin monipuolisten tilojen ansiosta kahdessa kerroksessa.
Alakerran tilavassa salongissa on jopa 80 pöytäpaikkaa ja yläsalongissa
tilat 30 ruokailijalle.

M/s Natalian omat keittiömestarit valmistavat paikan päällä suussa sulavia makuelämyksiä, mikä varmistetaan käyttämällä tuoreita ja puhtaita kotimaisia raaka-aineita, kotimaisen ruoan perinteitä kunnioittaen. Laivan baari tarjoilee janoisille matkustajille täysin anniskeluoikeuksin virkistäviä virvokkeita jokaiseen makuun.

Aluksen suuri aurinkokannelta avautuvat
erinomaiset näkymät saaristoon yli 100 hengelle, minkä
ansiosta alukselle mahtuu jopa 180 henkilöä lyhyempiä kuljetuksia
varten. 

Royal Line saaristolaispöytä ja risteilypaketti alk.65€/hlö

Royal Line saaristolaispöytä ja risteilypaketti alk.65€/hlö

Viihtyisä terassilaiva!

M/s King

Ravintolalaiva m/s Kingin lämmin ja tasapainoinen sisätilojen väritys luo viihtyisän tunnelman ja osittain muunneltavat tilat antavat mahdollisuuden monenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Laivan kaikki tilat ovat hyvin yhteydessä toisiinsa ja sisätiloissa pöytäpaikkoja on noin 90 hengelle. Laivassa on oma ravintolakeittiö, ylä- ja alabaari sekä viihtyisä aurinkokansi, jonka ansiosta alukselle mahtuu jopa 130 henkilöä lyhyempiä kuljetuksia varten.

Aluksella on täydet anniskeluoikeudet ja se toimii myös Terassi-karaokelaivana.

Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 65€/hlö.

Tunnelmallinen laiva!

M/s Katarina

Viihtyisä m/s Katarina tarjoaa upeat ja persoonalliset puitteet erilaisiin tilaisuuksiin jopa noin 60 ruokailijalle. Aluksen keulasalongissa on yhteensä noin 12 pöytäpaikkaa ja isossa salongissa 50 pöytäpaikkaa, minkä lisäksi aluksen suurella aurinkokannella pääsee nauttimaan raikkaasta meri-ilmasta.

Aurinkokannen ansiosta alukselle mahtuu lyhyempiä kuljetuksia varten jopa 130 henkilöä. Lämpimän tunnelman laiva kulkee äänettömästi ja vakaasti, taaten näin onnistuneen tilaisuuden. Aluksella on täydet anniskeluoikeudet.

Royal Linen saaristolaispöytä ja risteilypaketti alkaen 68€.


Helsingin modernein ravintolalaiva!

M/s Helsinki

M/s Helsinki on täysin uusi ja moderni ravintolalaiva, joka on aloittanut risteilyt Helsingissä kesällä 2020. M/s Helsingillä nautitaan herkullisista makuelämyksistä Helsingin upeaa saaristoa ihaillen rauhallisen merellisessä tunnelmassa.

M/s Helsingin omat keittiömestarit valmistavat paikan päällä suussa sulavia makuelämyksiä, mikä varmistetaan käyttämällä tuoreita ja puhtaita kotimaisia raaka-aineita, kotimaisen ruoan perinteitä kunnioittaen. Laivan baari tarjoilee janoisille matkustajille täysin anniskeluoikeuksin virkistäviä virvokkeita jokaiseen, jopa vaativaankin makuun.

M/s Helsingillä on uudet, viihtyisät sisätilat sekä suuri aurinkokansi, jotka tarjoavat kaupungin parhaat näkymät mereltä käsin lounas- ja illallisristeilyiden merkeissä. Pääasiassa m/s Helsinki ei ole käytettävissä yksityisristeilyjä varten vaan operoi aikataulunmukaisia reittiliikenteen risteilyjä Kauppatorilta huhti-syyskuussa.

Aluksen tiedot:
Sisätiloissa pöytäpaikkoja 90 henkilölle
Kokonaiskapasiteetti 185 henkilölle
Ravintolan sisätila on esteetön ja laivaan on pääsy manuaalisella pyörätuolilla

Pyydä tarjous