Äitienpäivä ja vappu lähestyy!

Äitienpäivä ja vappu lähestyy!

Mar 21, 2024Staytuned

Koe Unohtumattomat Hetket Merellä: Royal Linen Vappuaaton ja Äitienpäiväristeilyt

Kevään tuulet tuovat mukanaan ilon ja juhlan tunteen, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa näitä merkittäviä päiviä kuin Royal Linen upeat Vappuaaton ja Äitienpäiväristeilyt Helsingissä ja Espoossa. Valmistaudu sukeltamaan merelliseen seikkailuun, joka täyttää sydämesi lämmöllä ja nostattaa hymyn huulille.

Vappuaaton Illallisristeily – 30. Huhtikuuta

Tänä vuonna tarjoamme ikimuistoisen Vappuaaton illallisristeilyn, joka yhdistää herkullisen ruoan, upean merimaiseman ja unohtumattoman tunnelman. Lähde kanssamme merelle nauttimaan herkullisesta illallisesta ystävien ja perheen kanssa samalla kun Helsingin valot kimaltelevat taustalla. Anna meille kunnia tarjota sinulle unohtumaton Vappuaaton ilta, joka jää mieleesi vuosiksi eteenpäin.

Lähtöajat kauppatorilta: 18:00

Vappupäivän Lounasristeilyt – 1. Toukokuuta

Jatka juhlintaa Vappupäivänä Royal Linen lounasristeilyllä. Anna meidän hemmotella sinua ja läheisiäsi herkullisella lounaalla, joka tarjoillaan merellisessä ympäristössä. Vappupäivän lounasristeilymme on täydellinen tapa rentoutua ja nauttia kevätpäivästä merellisessä tunnelmassa.

Lähtöajat kauppatorilta: 12:00, 14:00 ja 16:00

Äitienpäivän Hemmotteluristeilyt – 12. Toukokuuta

Äitienpäivänä ansaitsevat kaikki äidit hemmotteluhetken, ja me Royal Linellä olemme valmiita tarjoamaan heille unohtumattoman päivän merellä. Liikennöimme Aurinkolahdesta, Kauppatorilta ja Espoon Nokkalasta tarjoten äideille mahdollisuuden valita itselleen sopivin lähtösatama. Luvassa on päivä täynnä herkullisia herkkuja, upeita maisemia ja lämpimiä hetkiä perheen ja ystävien kanssa.

Varaa Paikkasi Unelmaristeilylle

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta kokea kevään juhlat merellisessä ympäristössä. Varaa paikkasi Royal Linen Vappuaaton illallisristeilylle tai Äitienpäivän brunssiristeilylle jo tänään ja varmista, että kevääsi täyttyy unohtumattomista hetkistä merellä. Lähdetään yhdessä luomaan muistoja, jotka säilyvät ikuisesti :)

More articles