Saaristokohteet

Vierailut saaristossa ryhmille

seuraavan kauden risteilyohjelma

espoo

Päivitämme tähän seuraavan kauden 2024 risteilyohjelman syksyn aikana.

Ryhmät ja yritykset

Monipuoliset risteilyt ryhmille

Suositut oman seurueen kesken järjestetyt ikimuistoiset yritysjuhlat sekä syntymä- ja muut merkkipäivien ja perhejuhlien risteilyt Royal Linen tasokkailla ravintolalaivoilla upeassa saaristossa järjestetään 75 vuoden risteilykokemuksella.

Aluksilla on mahdollista toteuttaa myös kuljetukset merellisiin juhlatiloihin.

Ryhmät ja yritykset

Ravintolapalvelut

Laivan omat, ammattitaitoiset laivakokit valmistamat paikan päällä herkullisen ruoan, jossa korkea laatu, tuoreus ja paikallisuus ovat avainasemassa, allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon ottaen. Lisäksi juomalista koostuu kattavasti kansainvälisistä laatuviineistä sekä trendikkäistä virvokkeista. Laivoilla on täydet anniskeluoikeudet.

Ryhmät ja yritykset

Saaristokohteet

Erilaisille ryhmille räätälöidyt elämykselliset saaristoristeilyt järjestetään yksityisesti omalla laivalla erilaisista yritystilaisuuksista syntymäpäiväjuhliin. Saaristoristeily omalla laivalla on rento tapa nauttia mukavasta yhdessäolosta, upeista saaristomaisemista sekä halutessaan ennkkotilauksesta laivan oman keittiön herkullisesta ruoasta.

Yksityiseen tilausristeilyyn voi lisätä vierailun saarella. Saaristoristeilyn kohdevaihtoehtoja on useita Helsingissä mm. Suomenlinna, Vallisaari ja Lonna. Espoon Suvisaariston kohteita taas ovat mm. Pentala, Gåsgrund ja Iso-Vasikkasaari. Vierailut järjestyvät joko omatoimisesti tai opastuksen kanssa.

Ota yhteyttä

Lomakkeen lisäksi voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse +358 207 118 333
tai sähköpostitse osoitteeseen info@royalline.fi

Royal Line Oy

1945-luvulta tähän päivään

Kaikki alkoi pienestä puisesta Annikista

Vuonna 1945 Jaakko Rautakorpi aloitti saaristoliikenteen hankkimalla puisen m/s Annikin. Pula-ajasta johtuen alus toimi puukaasulla. Liikenne aloitettiin reitillä Ruoholahdesta Westendin edustalla sijaitsevaan Vehkasaareen. Matkustajat olivat pääasiassa kaupungissa töissä käyviä kesäasukkaita, aamuisin lähdettiin Ruoholahteen ja illalla palattiin saareen. Alus yöpyi saaressa, kuten myös Jaakko perheineen.