Monipuoliset risteilyt ryhmille

Suositut oman seurueen kesken järjestetyt ikimuistoiset yritysjuhlat sekä syntymä- ja muut merkkipäivien ja perhejuhlien risteilyt Royal Linen tasokkailla ravintolalaivoilla upeassa saaristossa järjestetään 75 vuoden risteilykokemuksella.

Aluksilla on mahdollista toteuttaa myös kuljetukset merellisiin juhlatiloihin.

Ravintolapalvelut

Laivan omat, ammattitaitoiset laivakokit valmistamat paikan päällä herkullisen ruoan, jossa korkea laatu, tuoreus ja paikallisuus ovat avainasemassa, allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon ottaen. Lisäksi juomalista koostuu kattavasti kansainvälisistä laatuviineistä sekä trendikkäistä virvokkeista. Laivoilla on täydet anniskeluoikeudet.

Lisäpalvelut

Yhteistyökumppaneiden kanssa tuotetaan iloisia kokemuksia myös saarikohteissa. Lisäksi muun muassa opas-, karaoke- ja DJ- sekä muut esiintyjäpalvelut ovat saatavilla viihdyttämään yksityistä tilausristeilyä.

Laivalla on saatavilla kiehtovat live- tai audio-opastukset ennakkotilauksesta. Audio-opastuksia saatavilla mm. Helsingin nähtävyyksistä tai kieltolaki-teemaisia tarinoita. Audiot kuuluvat alusvuokran hintaan, liveopastukset lisäveloituksesta. 

Sesonki

Risteilyt starttaavat vuosittain kelien mukaan jo huhtikuussa, ja sesonki jatkuu aina pikkujoulukauteen asti.