Kausi jatkuu vielä Syys- ja lokakuussa!

Luet nyt Kausi jatkuu vielä Syys- ja lokakuussa! 2 minuuttia

Vielä ehdit kokemaan upean Helsingin Saariston ja herkulliset ruokamme. 

 Syksy on saapunut Helsinkiin, ja Royal Line jatkaa unohtumattomien risteilyjen tarjoamista upeilla Helsingin vesillä. Syyskuun ja lokakuun aikana voit nauttia niin lounas- kuin illallislähdöistä, aina kauppatorilta lähtevistä retkistä kuohuviin brunssiristeilyihin. Lähde mukaan kokemaan syksyinen Helsingin kauneus mereltä käsin!

 

Syksyinen Auringonlasku ja Meren Antimet

Helsingin kauneus korostuu erityisesti syksyisin, kun auringonlaskut heijastuvat meren pinnasta. Royal Line tarjoaa mahdollisuuden kokea tämä upea näky risteilyllä, oli sitten kyseessä lounas- tai illallisristeily. Voit valita lähdön aamupäivästä tai myöhempään päivään sen mukaan, mikä sopii parhaiten aikatauluusi.

Lounas- ja Illallisristeilyt Kauppatorilta

Lounas- ja illallisristeilyt ovat loistava tapa nauttia herkullisista aterioista samalla kun ihailet Helsingin rannikon kauneutta. Kauppatorilta lähtevät risteilyt tarjoavat helpon tavan päästä mukaan elämykseen. Valitse itsellesi sopiva aika ja valmistaudu nauttimaan meren raikkaasta ilmasta samalla kun nautit herkkullisesta ruoasta.

Kuohuvat Brunssilähdöt Viikonloppuisin

Syksy ei ole vain illan hämärää ja pimeitä päiviä – se voi myös olla kuohuva ja raikas! Royal Linen kuohuviin brunssilähdöt tarjoavat viihtyisän tavan aloittaa viikonloppu. Nauti herkullisesta brunssista, kuplivasta kuohuviinistä ja samalla ihaile Helsingin kaupunkimaisemaa. Kahdella viikonloppuna järjestettävällä brunssiristeilyllä voit hemmotella itseäsi ylellisyydellä merellisessä ympäristössä.

Tervetuloa Syksyinen Ylellisyys Merellä

Syksyiset risteilyt Royal Linella tarjoavat tilaisuuden upota ylelliseen tunnelmaan samalla kun nautit Helsingin upeista maisemista mereltä päin. Valitse mieleisesi lähtöaika ja nauti herkullisista aterioista, kuohuvasta kuohuviinistä ja huikeista näkymistä. Kauppatorilta lähtevät lounas- ja illallisristeilyt sekä viikonloppuisin järjestettävät kuohuviin brunssilähdöt tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tervetuloa mukaan nauttimaan syksystä merellisessä ylellisyydessä! Tutustu lähtöihin tuotekohtaisilta sivuilta!